Verheyen geeft Lombaerts nog hoop: 'Ik ben tevreden, hij verdient zijn plaats'

Verheyen geeft Lombaerts nog hoop: 'Ik ben tevreden, hij verdient zijn plaats'

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 13:20ma 16-07-2018 om 13:20

Nicolas Lombaerts leek aan zijn laatste dagen bij KV Oostende bezig. De kustploeg wilde de kern uitkuisen en heel wat goed betaalde spelers verkopen. Toch loopt Lombaerts nog steeds bij KVO rond.

Lombaerts is veruit de beste betaalde spelers bij de kustploeg. Toch is hij nog niet vertrokken. De kans bestaat dan ook dat hij gewoon blijft. "In principe zal er niet veel meer veranderen aan de spelerskern, al weet je dat natuurlijk nooit. In een transferperiode kan er altijd iets gebeuren. Ik zou niet de eerste trainer zijn die plots vaststelt dat enkele belangrijke spelers alsnog vertrekken", zegt Gert Verheyen.

De coach van KVO is alvast tevreden met de verdediger. "Dat hangt van Nicolas zelf af. Van mij moet hij niet vertrekken. Hij is aanvoerder en zolang hij hier is, maak ik gebruik van hem. Hij verdient zijn plaats en doet het goed", klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

Plaats een reactie

Julien +1231
maandag 16 juli 2018 om 15:04
Ik denk niet dat Coucke dit leest, want dit is niet geschreven door een proFessioneel.
Vind ik leuk
Polikarpus +190
dinsdag 17 juli 2018 om 01:07
Wat een zever dat je leest toch? Lombaerts is een van de beste verdedigers van belgie. Bij gelijk welke club is hij de besten. Laat hem maar zijn jaar uitdoen bij oostende. Met hem zak je sowieso niet uit 1e klasse.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws