OFFICIEEL: Lazio loopt binnen, mag Club Brugge zich aan telefoon verwachten?

OFFICIEEL: Lazio loopt binnen, mag Club Brugge zich aan telefoon verwachten?

15-07-2018 11:24
1

West Ham United heeft de transfer van Felipe Anderson afgerond. De aanvallende middenvelder komt voor een recordbedrag over van SS Lazio.

West Ham maakt dat op het eigen clubkanaal bekend. De Premier League-club meldt niet hoeveel geld er met de transfer is gemoeid, maar Engelse media weten dat het om een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro gaat. Anderson heeft voor vier jaar getekend bij The Hammers.

Vorige maand werd Issa Diop de duurste speler in de clubgeschiedenis van West Ham. Een maand later wordt hij dus afgelost door Anderson. Voor Diop is ongeveer dertig miljoen betaald. Hij kwam over van het Franse Toulouse. Eerder versterkte West Ham zich al met Lukasz Fabianski, Andriy Yarmolenko, Ryan Fredericks, Jack Wilshere en Fabian Balbuena.

De transfer van Anderson zat eraan te komen. Eerder deze week stapte hij op het vliegtuig naar Engeland om de transfer af te ronden, die zondag officieel is gemaakt.

Wesley
Voor Club Brugge kan de deal interessant zijn. Lazio wil al een tijdje Wesley naar Italië halen en nu hebben de Romeinen ook het nodige budget. Wesley zou tussen twaalf en vijftien miljoen euro moeten kosten.