Real Madrid en Barcelona krijgen goed nieuws van Hazard: Een mooi moment

Real Madrid en Barcelona krijgen goed nieuws van Hazard: "Een mooi moment"

Gepubliceerd: zaterdag 14 juli 2018 om 20:22za 14-07-2018 om 20:22

Eden Hazard maakt van zijn hart geen moordkuil. Direct na afloop van de troostfinale op het WK heeft de aanvaller laten weten dat hij deze zomer openstaat voor een vertrek bij Chelsea. 

De 27-jarige Hazard was in Rusland de grote uitblinker. In de halve finale werd verloren van Frankrijk. De strijd om het brons werd zaterdagavond gewonnen van Engeland: 2-0. Hazard, die voor de eindstand tekende, was bereid om na de wedstrijd te reageren op de transfergeruchten rondom zijn persoon. De dribbelaar wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona en Real Madrid.

"Na zes fantastische jaren bij Chelsea is het misschien een mooi moment om aan iets nieuws te beginnen - zéker na zo'n WK. Ik kan nu wel zeggen dat ik blijf of wil vertrekken, maar de definitieve beslissing ligt bij de club", tekende onder meer Het Laatste Nieuws op uit zijn mond. "Jullie weten waar ik graag heen wil."

Hazard heeft in Londen nog een contract voor twee jaar. Chelsea zou minimaal 160 miljoen euro voor hem verlangen. Volgens diverse journalisten droomt de dribbelaar ervan om in Madrid in de voetsporen te treden van Cristiano Ronaldo. Hij verkaste deze week voor honderd miljoen naar Juventus.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws