Nederlanders onder de indruk: Die Hazard, hij was echt héél goed

Nederlanders onder de indruk: "Die Hazard, hij was echt héél goed"

14-07-2018 14:02

De Rode Duivels spelen zaterdag hun laatste wedstrijd op het WK. De laatste kans voor enkele landgenoten om nog eens uit te blinken. Eden Hazard hoeft dat niet meer te doen, hij was al één van de smaakmakers dit WK.

In Nederland is men enorm onder de indruk van onze nationale ploeg en Eden Hazard. "Als je de afgelopen weken overschouwt, dan hebben de Belgen meer harten veroverd en meer indruk gemaakt dan de Engelsen", zegt journalist Süleyman Öztürk bij Voetbal International.

"De prestatie tegen Brazilië was monumentaal. En ik zal aan dit WK toch vooral de optredens van Eden Hazard onthouden", geeft hij aan. "Die Hazard was echt heel goed, één van de beste dribbelaars ter wereld."

Een goed WK kan Hazard weleens een transfe opleveren. "Het zou mij helemaal niet verbazen als er een hele mooie, nieuwe club voor hem komt. Dat hij een beetje verlost is van Chelsea. Daar heeft hij nu veel te lang gezeten en wij willen meer Hazard zien. Dat zou kunnen bij bijvoorbeeld Barcelona of Real Madrid", klinkt het.