'Raiola verrast met bezoek aan Barça: zaakwaarnemer prijst Pogba aan'

'Raiola verrast met bezoek aan Barça: zaakwaarnemer prijst Pogba aan'

14-07-2018 11:00
1

Mino Raiola verraste onlangs met een bezoek aan FC Barcelona. De Nederlandse zaakwaarnemer bracht onder meer Paul Pogba ter sprake. De Franse international zou niet gelukkig zijn bij Manchester United.

Dat schrijft El Mundo Deportivo zaterdag. Raiola sprak met Barça over meerdere spelers, onder wie het jonge Nederlandse talent Xavi Simons. Meest opvallende naam die de revue passeerde was dus echter Pogba. De 25-jarige middenvelder voelt zich onder manager José Mourinho niet op zijn gemak op Old Trafford en wil vertrekken.

Raiola heeft die boodschap luid en duidelijk overgebracht aan Barça. De zaakwaarnemer wees daarbij op de sterke prestaties van de Fransman op het WK. Een transfer naar Catalonië lijkt desondanks een lastig verhaal te worden, aangezien Pogba nog een contract tot medio 2021 heeft bij United.

Volgens MD kwam Marco Verratti overigens niet ter sprake tijdens de ontmoeting. De Italiaanse spelmaker behoort sinds vorige zomer tot de stal van Raiola. Hij was eerder in beeld bij Barcelona, maar van een transfer lijkt nu geen sprake.