OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt Braziliaans toptalent naar België

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt Braziliaans toptalent naar België

Gepubliceerd: vrijdag 13 juli 2018 om 21:33vr 13-07-2018 om 21:33

De jonge Braziliaan Vitinho speelt voortaan voor Cercle Brugge. De achttienjarige flankspeler zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de Vereniging.

Dat meldt Cercle Brugge via de officiële kanalen. Vitinho komt over van de Braziliaanse topclub Cruzeiro. In eigen land wordt hij als een bijzonder groot talent gezien en zelfs al geselecteerd voor de beloften van Brazilië.

Nu begint hij aan zijn eerste avontuur in Europa. "Dit is een mooie opportuniteit voor mij, ik ben razend enthousiast om eraan te beginnen", reageerde hij.
 
Ook voorzitter Frans Schotte is tevreden. "De  transfer  van  de  uitermate  getalenteerde  Vitinho  naar  Cercle Brugge toont aan dat de Vereniging het ook volgend seizoen goed wil doen in de Jupiler Pro League. Vitinho beschikt over een uniek spelersprofiel en zal, ondanks zijn jonge leeftijd, zeker en vast zijn waarde hebben in de selectie. Niet alleen een aanwinst voor Cercle Brugge, maar zeker ook voor het Belgisch voetbal in het algemeen."

Plaats een reactie

Vaneigens +1164
vrijdag 13 juli 2018 om 21:50
Zou het echt? Zou de nieuwe Ronaldo, Romario of Neymar dan neergestreken zijn in godbetert (Cercle) Brugge? Het mag van mij, graag zelfs! Maar met zo'n uitspraken moet ik toch altijd een beetje lachen. "Anderlecht vindt nieuwe Roberto Carlos in Poolse 3de klasse" was vorig seizoen nog zo een billenkletser ;)
Vind ik leuk
Zetterberg +12316
vrijdag 13 juli 2018 om 21:51
Aanwinst voor het Belgisch voetbal in het algemeen...over onnodig veel druk leggen gesproken! Ik zal hel alleszins met argusogen volgen!
Vind ik leuk
zaterdag 14 juli 2018 om 03:32
,,,en dat voor die paar mensen die naar de cercle komen kijken i,p,v naar de Club,,,,,,
Vind ik leuk
ScheveStek +1892
zaterdag 14 juli 2018 om 11:12
Ja! Laat ons anders gewoon alle transfers van Cercle rechtstreeks doorsturen naar Club!
Ahjaaaa! Want wie gaat er naar Cercle kijken hé!

Edit: voor een "." te typen moet ge shift + ; indrukken :)
[Reactie gewijzigd op zaterdag 14 juli 2018 om 11:14]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws