OFFICIEEL: Real Madrid komt met statement na Neymar-geruchten

OFFICIEEL: Real Madrid komt met statement na Neymar-geruchten

13-07-2018 21:00

Real Madrid voelt zich gedwongen om een statement naar buiten te brengen naar aanleiding van de geruchten rond Neymar. De Koninklijke zou van plan zijn om de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain te kopen.

Opvallend genoeg publiceerde Real op 2 juli ook al een statement over Neymar. De club werd toen gelinkt aan een transfer van 310 miljoen euro. Onzin, claimde Real. Nu treedt de club opnieuw naar buiten. 'Gezien de berichten die PSG-speler Neymar aan onze club linken, willen wij benadrukken dat we niet van plan zijn om een bod te doen op de speler', schrijft de club op het digitale kanaal.

'De relatie tussen beide clubs is goed, dus mocht er een moment komen waarop we overwegen om een PSG-speler te kopen, dan gaan we als eerste naar de club toe.'

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus wordt Neymar opnieuw hevig gelinkt aan Real, waar hij zijn opvolger moet worden. Volgens een bericht van de Spaanse krant AS onderhandelen PSG en Real zelfs al, maar De Koninklijke laat dus weten dat daar geen sprake van is.