Makelaar spreekt over toekomstplannen Lestienne: Altijd voorzichtig geweest

Makelaar spreekt over toekomstplannen Lestienne: "Altijd voorzichtig geweest"

Gepubliceerd: vrijdag 13 juli 2018 om 19:32vr 13-07-2018 om 19:32

Maxime Lestienne is momenteel nog steeds een vrije speler. De linkspoot werd al gelinkt aan een terugkeer naar Club Brugge, maar tekende vooralsnog nergens een contract. Volgens zijn zaakwaarnemer Mikkel Beck neemt Lestienne alle tijd om een goede beslissing te nemen.

"We hebben altijd heel voorzichtig gehandeld. Toen hij in Qatar (Al-Arabi, red) tekende, hebben we daar erg lang over nagedacht. Hetzelfde toen hij naar Rusland (Rubin Kazan, red) verhuisde. Soms loopt het anders dan gepland, maar dat is nu eenmaal voetbal", vertelde Beck aan Getfootballnewsfrance.

De winger kan rekenen op belangstelling van zijn ex-ploeg Club Brugge, maar ook een transfer naar de Franse Ligue 1 behoort tot de mogelijkheden. "Ik denk dat Maxime daar wel voor openstaat. Als de juiste club zich meldt en het project iets voor hem is, kan het", vertelde zijn makelaar daarover.

"Het is nu erg belangrijk om de juiste keuze te maken. Al heb ik er alle vertrouwen in dat hij het goed zal doen. Er zijn niet veel spelers zoals hem beschikbaar op de transfermarkt. Hij is snel, heeft een geweldige linker en kan een wedstrijd beslissen. Zulke spelers vinden altijd wel een club. We doen het rustig aan op dit moment, praten met enkele clubs en daarna nemen we een beslissing", besloot Beck.

Lees ook: 'Club Brugge wordt opnieuw in verband gebracht met terugkeer Lestienne'

Plaats een reactie

Stefken +256
vrijdag 13 juli 2018 om 21:10
En ook duidelijk dat die zaakwaarnemer rijkelijk zijn zakken moet kunnen vullen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws