'Real Madrid kampt met erfenis van Ronaldo en denkt aan Spaans international'

'Real Madrid kampt met erfenis van Ronaldo en denkt aan Spaans international'

13-07-2018 19:02
1

Julen Lopetegui heeft het bestuur van Real Madrid om de komst van Rodrigo Moreno gevraagd. De Koninklijke moet deze zomer het vertrek van Cristiano Ronaldo zien op te vangen.

Daarvoor vallen veelvuldig de namen van sterspelers als Neymar en Eden Hazard, maar ook Rodrigo is dus in beeld, meldt Cadena Ser. Lopetegui kent de 27-jarige aanvaller goed van het Spaanse elftal. Hij nam hem zelfs op in zijn WK-selectie, al was de oefenmeester zelf door zijn flirt met Real Madrid uiteindelijk niet op het toernooi aanwezig.

Rodrigo was het afgelopen seizoen goed voor zestien goals in 31 competitieoptredens voor Valencia. De geboren Braziliaan is 'een belangrijk doelwit' voor Real, stelt Cadena Ser. Ook Atlético Madrid en Napoli zouden hem echter op de korrel hebben. Rodrigo speelt sinds 2014 voor Valencia, dat hem overnam van Benfica.

Overigens speelde Rodrigo in het seizoen 2009/'10 al kortstondig in Real Madrid Castilla. Het B-team van de Champions League-winnaar nam hem over van Celta de Vigo. Tot een doorbraak kwam het echter niet.