'Gevecht om Neymar: Real stuurt afvaardiging naar Brazilië, PSG biedt 50 miljoen'

'Gevecht om Neymar: Real stuurt afvaardiging naar Brazilië, PSG biedt 50 miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 13 juli 2018 om 18:25vr 13-07-2018 om 18:25

Het gevecht om Neymar is in alle hevigheid losgebarsten. Paris Saint-Germain doet er alles aan om hem uit de handen van Real Madrid te houden en wil de Braziliaan de best betaalde speler ter wereld maken. Maar de Koninklijke geeft niet op.

Nu Cristiano Ronaldo voor 112 miljoen euro naar Juventus is vertrokken, zoekt Real naar nieuwe Galácticos en Neymar staat bovenaan het lijstje. PSG onderschrijft het gevaar en onderneemt actie. De Franse kampioen heeft de onderhandelingen met de vertegenwoordigers van de aanvaller geopend, meldt AS.

Neymar tekende vorige zomer nog een verbintenis ter waarde van 37 miljoen euro per seizoen, nadat hij voor een recordbedrag van 222 miljoen euro was overgekomen van FC Barcelona. Nu kan hij net zo veel gaan verdienen als de best betaalde voetballer ter wereld, Lionel Messi. De 26-jarige aanvaller kan een duizelingwekkende vijftig miljoen per jaar op gaan strijken.

PSG hoopt op die manier te voorkomen dat Neymar zelf een transfer naar Real probeert te forceren, maar de Koninklijke stelt alles in het werk om de dribbelaar te overtuigen. Een delegatie van de Spaanse club is zelfs naar Santos afgereisd voor gesprekken met zijn vader, meldt GloboEsporte.

Neymar heeft het overigens nog altijd naar zijn zin bij PSG, maar stoort zich wel aan twee zaken: het gebrek aan concurrentie in de Ligue 1 en de stevige overtredingen die hij te verduren krijgt. Welke keuze hij uiteindelijk maakt, is nog afwachten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws