Bankstatuut dreigt voor Coosemans: Ken jij het verhaal van die boer?

  Bankstatuut dreigt voor Coosemans: "Ken jij het verhaal van die boer?"

  Colin Coosemans moet dit seizoen de nummer één worden bij AA Gent, maar er is wel een probleem. Lovre Kalinic is nog niet weg en kreeg zelfs de vraag om te blijven. Belandt Coosemans op de bank?

  In Het Laatste Nieuws maakt Coosemans dat hij die keuze zou aanvaarden. "Als Gent met Lovre in doel en mij op de bank kampioen wordt, is de titel wat telt", bekijkt hij het nuchter.

  Coosemans bekijkt het nu dag per dag. "Ken je het verhaal van die boer? De ene dag gaat zijn paard lopen, zijn buur zegt: 'Jammer hé'. De volgende dag komt dat paard terug, samen met een ander paard. Zegt die buur: 'Amai, wat een chance'. Nog een dag later valt de zoon van die boer van dat paard en breekt zijn schouder. De buurman zegt: 'Jammer hé'. Op dag vier worden alle jonge mannen opgeroepen om te gaan vechten in de oorlog. 'Amai, wat een chance dat uw zoon niet mee kan', zegt de buurman."

  "Ik leef zoals die boer: in de toekomst kijken heeft geen zin, want uw plannen kunnen morgen weer helemaal in de war gestuurd worden. Je maakt keuzes, daar moet je achter blijven staan. Het enige waar je controle over hebt, is je dagelijks werk."

  Plaats een reactie

  TageMeister +5033
  vrijdag 13 juli 2018 om 14:38
  Grappig! Maar oh zo waar...
  Vind ik leuk
  JanB +5980
  vrijdag 13 juli 2018 om 14:40
  Wees maar zéker
  Coosemans is NIET naar Gent gekomen om de bank warm te houden
  Als hij nu met die saga afkomt is dit om zijn frustratie te uiten tov gemaakte beloftes
  Vind ik leuk
  BS90 +4582
  vrijdag 13 juli 2018 om 14:46
  Bij Mechelen weten ze hoe graag hij op de bank zit
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +15013
  vrijdag 13 juli 2018 om 14:50
  Het WK is nog bezig en onze Kalinic zit er nog, in tegenstelling tot zijn naamgenoot. Een uitgaande transfer is tot nu nog niet aan de orde geweest. That's all.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws