De voorzitter heeft mij gebeld, hij wil mij nog een jaartje houden

"De voorzitter heeft mij gebeld, hij wil mij nog een jaartje houden"

13-07-2018 07:53
2

Bij AA Gent is er een drukke transferzomer aan de gang, ook al omdat sommige spelers nog flirten met een transfer. Lovre Kalinic lijkt op weg naar de uitgang, maar voorzitter Ivan De Witte aanvaardt dat niet zomaar.

Meer nog: De Witte heeft de WK-finalist zelfs gevraagd om te blijven. "Toen we tegen Denemarken speelden in de achtste finale, belde de voorzitter me. De president wil me nog een jaar houden", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Kalinic houdt zijn antwoord in beraad. "Ja. Ach, we zien wel na het WK - ik ben nu niet bezig met een transfer. Mijn focus ligt nu op de Wereldbeker. Dat heb ik ook aan de voorzitter en het bestuur van Gent gezegd. Ik wil trouwens niets overhaast beslissen."

Toch weet Kalinic dat hij een niveau hoger aankan. "Voel ik me klaar voor een stap hogerop? Ja. Ik denk dat ik meekan in Engeland. Maar geld is niet het belangrijkste, wel het gevoel. De energie die een club uitstraalt. Bij Gent heb ik al een fantastische tijd meegemaakt. Gent mag trots zijn. En ik heb het gevoel dat we komend seizoen weer iets kunnen bereiken."