'Boomlange spits op weg naar Gent: contract voor vier jaar ligt klaar'

'Boomlange spits op weg naar Gent: contract voor vier jaar ligt klaar'

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 07:40ma 16-07-2018 om 07:40

Bij AA Gent moet Mamadou Sylla binnenkort wijken, zijn rugnummer is zelfs al weggegeven aan Stallone Limbombe. Gent wil graag nog een andere targetspits en denkt volgens Het Laatste Nieuws aan Giorgi Kvilitaia. 

Kvilitaia verdiende de afgelopen twee jaar zijn brood bij Rapid Wenen, waar hij het met 17 goals op 55 competitiewedstrijden verdienstelijk deed. De 24-jarige Georgiër brengt met zijn 1.93m presence in het strafschopgebied, maar zou ook technisch aardig uit de voeten kunnen.

AA Gent moet wel drie miljoen euro betalen aan de Oostenrijkers, en dat is een gok. Kvilitaia raakte vorig seizoen namelijk geblesseerd, maar heeft de trainingen inmiddels hervat. In Oostenrijk heeft hij nog een contract tot de zomer van 2020. Hij heeft ook al veertien interlands voor Georgië op zijn naam, waarin hij vier goals scoorde.

Update 16/7 07.40: Volgens Het Laatste Nieuws is de transfer van Kvilitaia bijna rond. De Georgische spits komt naar verluidt deze week naar België, waar een contract voor vier jaar op hem ligt te wachten. Maandag werd ook bekend dat Gent zich wil versterken met Vadis Odjidja.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws