Update: 'WK-ganger van Standard kan ook rekenen op Turkse belangstelling'

  Update: 'WK-ganger van Standard kan ook rekenen op Turkse belangstelling'

  Guillermo Ochoa heeft een sterk WK gespeeld voor Mexico. Het is dan ook geen verassing dat de doelman van Standard op enkele verlanglijstjes staat deze zomer.

  Volgens La Gazzetta dello Sport is Ochoa één van de kandidaten om Alex Meret te vervangen bij Napoli. De Italiaanse vicekampioen haalde deze zomer al twee nieuwe doelmannen met Meret en Ornestis Karnezis. Meret zou de nieuwe nummer één worden, maar brak woensdag zijn arm op training.

  Hij moet onder het mes en staat wellicht maanden aan de kant. Napoli moet dus op zoek naar een vervanger en kwam uit bij Ochoa. De Mexicaan speelde sterk op het WK. Hij hield in vier wedstrijden 25 keer de bal uit zijn doel, waarmee hij beter doet dan Thibaut Courtois (22 reddingen) en Kasper Schmeichel (21). 

  Update 13/07 om 17.40 uur: Volgens Gazet Van Antwerpen is de kans reëel dat Ochoa deze zomer naar een andere competitie verkast. Galatasaray heeft zich namelijk gemengd in de transferdebatten. In de Braziliaanse media wordt ook gewag gemaakt van interesse van Santos.

  Plaats een reactie

  donderdag 12 juli 2018 om 16:37
  Hendrik pak je valies maar in ze komen je halen 😂😂
  Vind ik leuk
  SD +9406
  donderdag 12 juli 2018 om 16:38
  Domme statistieken die zeggen meer over de zwakte van de verdediging van Mexico dan over de sterkte van de keeper.
  Vind ik leuk
  Geofpurple +4432
  donderdag 12 juli 2018 om 18:10
  Gelukkig eerst de reacties gelezen, kwas namelijk van plan van net hetzelfde te typen :P
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws