Update: Kara Mbodji komt met rechtzetting na uithaal richting nationale ploeg

Update: Kara Mbodji komt met rechtzetting na uithaal richting nationale ploeg

12-07-2018 16:40
5

Kara Mbodji heeft er een teleurstellend WK opzitten. Senegal raakte niet voorbij de groepsfase en hij had geen basisplaats. Bij Senenews toont hij zich bijzonder scherp voor zijn nationale ploeg.

In de Senegalese pers werd er gezegd dat Mbodj niet speelklaar is geraakt voor het WK, maar dat spreekt hij tegen. "Als ik geen honderd procent klaar zou geweest zijn, zou ik deze selectie niet aanvaard hebben. Ik ben een eerlijk man, maar bij deze nationale ploeg zijn veel valse types, veel hypocrieten", klinkt het teleurgesteld.

"Sommigen waren er enkel voor hun eigen profijt en wilden niet dat ik speelde. Ze hebben me opgeofferd voor hun eigen belangen. Maar ik ben een prof en dit maakt me enkel sterker. Ik respecteer de keuzes van de bondscoach, maar ik wil dat de Senegalezen weten dat ik niet geblesseerd was."

Update 16.40 uur: Kara Mbodji heeft zelf een kleine rechtzetting geplaatst op Twitter. "Ik wil gewoon ontkennen dat ik zou gezegd hebben dat ik opgeofferd werd omwille van de belangen van andere mensen. Ik heb gewoon gezegd dat ik 100% klaar was om de kleuren van mijn land te verdedigen, maar dat ik de keuzes van de bondscoach respecteer", aldus Kara.