UPDATE: 'Genk heeft beet, KAA Gent toont geen interesse in target'

UPDATE: 'Genk heeft beet, KAA Gent toont geen interesse in target'

13-07-2018 20:01
1

Het heeft er alle schijn van dat Racing Genk deze week nog een nieuwe transfer kan voorstellen. Na het vertrek van Omar Colley is de keuze nu gevallen op Jhon Lucumi. 

Daar zijn ze in Colombia in ieder geval al van overtuigd. Nicolas Benedettini, een speler van Deportivo Cali, heeft zijn ploegmaat via de sociale media al vaarwel gezegd. De lokale journalist Camilo Arias weet meer. Racing Genk is de nieuwe bestemming van de centrale verdediger.

De lange zoektocht naar een opvolger voor Colley lijkt zo ten einde. Lucumi werd een dikke week geleden al voor de eerste keer gelinkt aan Genk. Verder werden ook Mohamed Camara en Nicholas Opoku nog genoemd, maar het lijkt nu toch Lucumi te zijn die met de transfer aan de haal gaat.

Update 13/07 (20:01 uur): Ook Het Laatste Nieuws meldt nu dat Genk dicht bij de komst van Lucumi staat. Opvallend, de jonge Colombiaan werd ook aangeboden aan KAA Gent. De Buffalo's zouden echter geen interesse tonen in de verdediger die naar verluidt drie miljoen euro moet kosten.