HISTORIE! Onze Rode Duivels winnen van Engeland: bizar hoge odd!

HISTORIE! Onze Rode Duivels winnen van Engeland: bizar hoge odd!

Gepubliceerd: zaterdag 14 juli 2018 om 15:05za 14-07-2018 om 15:05

Geen grote finale, wel de kleine finale voor onze Rode Duivels. Na de uitschakeling tegen Frankijk wacht nu nog Engeland. Daar is dankzij bookmaker Ladbrokes een mooie actie voor beschikbaar: €240 pakken met €30 inzet!

HISTORISCHE OVERWINNING! België wint de 'kleine' finale: Pak nu €240 met €30 inzet!

Het werd uiteindelijk een teleurstelling, onze halve finale. Na de geweldige prestatie tegen Brazilië gingen onze Rode Duivels onderuit tegen het verdedigend ingesteld Frankrijk. Nu wacht Engeland, waar we eerder al eens tegen wonnen. De Rode Duivels zijn dan ook de grote favoriet!

Engeland is uiteraard een tegenstander met kwaliteit, maar dat zijn wij ook. Ons land won de eerste wedstrijd met 1-0 tegen Engeland, ook al speelden beide ploegen met een B-ploeg. Daarnaast hebben onze jongens ook méér rust. Geen verlengingen én een dag extra rust. Dat kan de wedstrijd weleens beslissen!

Bookmaker Ladbrokes heeft voor deze wedstrijd ook een geweldige actie klaar! Nieuwe spelers krijgen namelijk maar liefst 8(!) keer hun inzet terug als onze Rode Duivels historie schrijven en de kleine finale winnen. De manier waarop maakt niet uit (90 minuten/verlengingen/strafschappen). Met deze actie kan je ook €30 inzetten en pak je dus maar liefst €240 als de Rode Duivels winnen!

HISTORISCHE OVERWINNING! België wint de 'kleine' finale: Pak nu €240 met €30 inzet!

Hoe speel je mee?
1. Open een speelrekening bij Ladbrokes via deze link
2. Stort minimaal €30
3. Ontvang €240 als België wint!

Bekijk het laatste nieuws