'Bale kan Real Madrid verlaten: contract voor 570.000 euro per week'

'Bale kan Real Madrid verlaten: contract voor 570.000 euro per week'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 13:32do 12-07-2018 om 13:32

Na Cristiano Ronaldo lijkt ook Gareth Bale afscheid te gaan nemen van Real Madrid. Manchester United is bijna akkoord met De Koninklijke over een transfer. Dat meldt The Manchester Evening News.

Volgens het Britse medium is Bale momenteel het belangrijkste doelwit voor The Mancunians. De clubs zijn in een 'vergevorderd stadium' over de overgang van Bale. Volgens het medium 'heeft Bale het laatste woord of hij wel of niet naar Old Trafford verkast'. Mocht hij 'ja' zeggen tegen United betekent dat voor hem een terugkeer naar Engeland. Eerder speelde de aanvaller voor Tottenham Hotspur.

Vorige maand meldde The Times ook al dat United interesse had in Bale. Het medium repte toen over een transfersom van 97 miljoen euro. Bovendien zou Bale in Manchester 570.000 euro per week kunnen gaan verdienen.  The Manchester Evening News doet geen mededelingen over een transfersom. 

De 28-jarige aanvaller staat nog tot 2022 onder contract bij de winnaar van de Champions League. Het afgelopen seizoen zat hij echter vaker dan hem lief was op de bank. Bale wil meer zekerheid over zijn positie in Madrid. De nieuwe Real-coach Julen Lopetegui zal hem moeten overtuigen dat hij een belangrijke pion is in de plannen van de Koninklijke als hij een transfer wil voorkomen.

Plaats een reactie

Riddlin +2535
donderdag 12 juli 2018 om 17:22
Zou de loonlast van Utd van nu eens willen zien in vergelijking met die als Ferguson er nog was
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws