'Club Brugge wil af van dure transfer, nieuwe gegadigde duikt op'

'Club Brugge wil af van dure transfer, nieuwe gegadigde duikt op'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 12:00do 12-07-2018 om 12:00

Club Brugge wil ondanks een verdienstelijk seizoen bij Moeskroen graag af van Dorin Rotariu. Eerder stond FCSB klaar om hem over te nemen, maar ze krijgen concurrentie van een reeksgenoot.

Digisport weet namelijk dat ook reeksgenoot Craiova inmiddels een voorstel heeft gedaan aan de Roemeense middenvelder. Die heeft Club twee miljoen euro gekost toen hij overkwam van Dinamo Boekarest, maar past niet meer in de plannen van coach Ivan Leko.

Zelf bevestigde Rotariu ook al dat hij Club Brugge hoogstwaarschijnlijk zal verlaten. Craiova is geen onbekende ploeg voor Club. In januari 2017 stak het al heel wat moeite in het dossier van Andrei Ivan, maar met vier miljoen euro bleek hij te duur. Mede daarom ging Club Brugge voor Rotariu. Ivan speelt inmiddels bij het Russische FK Krasnodar.

FCSB zou Rotariu overigens vooral zien als een aanvaller, eerder dan als een nummer tien. Dat ziet Rotariu volgens Digisport niet meteen zitten. Hij zou überhaupt ook niet happig zijn op een terugkeer naar Roemenië.

Plaats een reactie

donderdag 12 juli 2018 om 12:35
Hij wordt liever uitgeleend aan eupen of Mechelen denk ik 👍🤔
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws