Strijd om Hazard barst helemaal los: 'Na Real, wil ook Barça de Rode Duivel'

Strijd om Hazard barst helemaal los: 'Na Real, wil ook Barça de Rode Duivel'

12-07-2018 10:20
13

Het sterke WK van Eden Hazard heeft hem geen windeieren gelegd. De Rode Duivel mag hopen op een transfer. De twee Spaanse grootmachten Barcelona en Real Madrid denken alvast aan de aanvaller.

Dat meldt het Spaanse Sport. Real Madrid heeft onze landgenoot al een tijdje in het vizier, maar nu zou ook Barcelona zich in de strijd om zijn handtekening gemengd hebben. Sterker nog, Barcelona heeft naar verluidt zelfs de beste papieren om hem aan te trekken.

De entourage van Hazard reisde één van de voorbije dagen af naar Spanje om te onderhandelen met Barcelona. Aangezien ook Real Madrid interesse toont, wil de Blaugrana de transfer zo snel mogelijk afronden. De Madrilenen zien hem echter pas als plan C, na Neymar en Kylian Mbappé.

Zaterdag staat de laatste WK-wedstrijd op het programma voor de Rode Duivels. Een transfer kan daarna snel afgehandeld worden. Chelsea beseft dat het moeilijk wordt om Hazard te houden. Niet alleen speelde hij een sterk WK, de Londenaren spelen volgend seizoen ook geen Champions League waardoor de aanvaller aast op transfer.

Lees ook: Zelfzekere Hazard is duidelijk: "Ik ben één van de besten ter wereld"