'Wrevel tussen Club Brugge en Vormer: Gouden Schoen zeer ontevreden over voorstel'

'Wrevel tussen Club Brugge en Vormer: Gouden Schoen zeer ontevreden over voorstel'

12-07-2018 07:07
23

Club Brugge en aanvoerder Ruud Vormer hebben de intentie om het tot medio 2020 doorlopende contract op te breken. Blauw-Zwart deed zijn aanvoerder al een voorstel, maar die was daar volgens Het Laatste Nieuws verre van content mee.

Club Brugge en Vormer zullen nog eens om de tafel moeten gaan zitten, want de verwachtingen liggen momenteel ver uit elkaar. Zo wil Club Brugge het contract met één jaar verlengen, terwijl de Nederlander vooor minstens twee jaar wil bijtekenen in het Jan Breydelstadion. Ook het loonvoorstel wordt door het kamp-Vormer gezien als ondermaats. Club zou naar verluidt twijfelen over de houdbaarheidsdatum van de beste Vormer en dus zit er wrevel tussen beide partijen.

Vormer zou het huidige voorstel zelfs zien als een gebrek aan respect. Vooraf hoopte Vormer snel tot een overeenstemming te komen, maar kwam dus nu voor een verrassing te staan. Contractbeslommeringen tussen beide partijen zijn niet nieuw, want ook in 2015 sleepten de onderhandeling aan. Eens voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert respectievelijk terug zijn van het WK in Rusland en een vakantie in de VS, komt er misschien schot in de zaak.