Engeland rouwt: Nooit gedacht dat ik zulke dingen zou zien tijdens een WK

Engeland rouwt: "Nooit gedacht dat ik zulke dingen zou zien tijdens een WK"

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 23:38wo 11-07-2018 om 23:38

De spelers van Engeland moeten trots zijn op zichzelf. Dat stelt oud-international Gary Neville, die woensdagavond zag hoe Kroatië de WK-finale bereikte ten koste van de Engelsen.

"Deze Engelse ploeg alle verwachtingen heeft overtroffen. Ze hebben ons naar een plek gebracht, waarvan we van tevoren niets eens durfden te dromen", aldus de analyticus bij ITV. "Ik heb gezegd dat Engeland het nooit beter doet dan verwacht, maar daar moet ik op terugkomen. Ze kunnen allemaal heel erg trots zijn op het bereiken van de halve finale."

Neville is zelf ook trots. "Ze hebben het hele land in vervoering gebracht. Moet je al die uitzinnige fans zien. Ik had nooit gedacht dat ik zulke dingen zou zien tijdens een WK. Ze hadden een kans om een historische prestatie te leveren door de finale te bereiken en ze mogen best even huilen, maar als ze zo doorgaan komt die kans nog een keer."

Engeland werd woensdagavond na 120 minuten uitgeschakeld door Kroatië. Mario Mandzukic maakte het winnende doelpunt (2-1).

Lees meer over:WK 2018Engeland

Plaats een reactie

agdh +2018
donderdag 12 juli 2018 om 00:31
Moest Belgie de weg afgelegd hebben van Engeland en er dan uitgaan zijn tegen Kroatië zou het kot hier te klein zijn, in Engeland zijn ze euforisch, zouden velen hier een voorbeeld aan mogen nemen, wat onze rode duivels bereikt hebben mogen we trots op zijn en België mag het tornooi met opgeheven hoofd verlaten. Zaterdag eerst nog ff Engeland afmaken en brons pakken!
Vind ik leuk
donderdag 12 juli 2018 om 01:40
♫ ♫♫ Always look on the bright side of life ♫♫♫
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws