Martinez en Rode Duivels gaan vol voor brons: Kijken wie er fit is

Martinez en Rode Duivels gaan vol voor brons: "Kijken wie er fit is"

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 23:03wo 11-07-2018 om 23:03

Zaterdag spelen de Rode Duivels om de derde plek op het WK. Op zich stelt de troostfinale weinig voor, maar de Belgen willen de match natuurlijk wel winnen voor de eer. 

"Ik kan je verzekeren dat de spelers nog heel gemotiveerd zijn", aldus Roberto Martinez bij Sporza. "Elke WK-wedstrijd blijft speciaal, ook die voor de derde plaats. Uiteraard is iedereen ontgoocheld omdat we die finale niet spelen, maar eens de bal rolt zullen mijn spelers er vol voor gaan. We moeten proberen zoveel mogelijk te winnen om zo de winnaarsmentaliteit erin te slijpen."

Het is nog niet duidelijk of Martinez met een A-, een B-elftal of een combinatie daarvan gaat spelen tegen Engeland. “We zullen de komende 48 uur bekijken wie fris is. Ik ga nu geen keuzes maken om bepaalde spelers kansen te geven, maar wel om de ploeg eventueel sterker te maken. Wie speelt moet sterk en vooral mentaal fris zitten, maar ik heb het gevoel dat dat bij de meeste sleutelspelers nog goed zit. Iedereen lijkt er klaar voor."

Poll

Gaan de Belgen winnen van Engeland?

(189 stemmen)

Plaats een reactie

agdh +2150
woensdag 11 juli 2018 om 23:20
Engeland verdiend echt niet om op het podium te staan!
Vind ik leuk
JLo +776
woensdag 11 juli 2018 om 23:32
Van mij hadden ze in de groepsfase de Engelse B-ploeg al een stevige pandoering mogen geven ... een ploeg die wil verliezen mag dan eens goed op zijn bek gaan.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws