'Opvallende wending: Trezeguet wordt concurrent van Stanciu en Chipciu'

'Opvallende wending: Trezeguet wordt concurrent van Stanciu en Chipciu'

11-07-2018 17:33

Een opvallende wending in het transferdossier van Mahmoud 'Trezeguet' Hassan. De ex-speler van RSC Anderlecht leek op weg een toptransfer te realiseren, maar volgens Turkse media is hij op weg naar Slavia Praag.

De Egyptische aanvaller is momenteel nog eigendom van Kasimpasa, dat hem onlangs voor twee miljoen euro overnam van Anderlecht. Trezeguet speelde zich echter in de kijker bij de Turkse middenmoter en wordt al langer gelinkt aan een transfer. 

Hij werd genoemd bij Galatasaray, Internazionale en Everton, maar Slavia Praag lijkt aan het langste eind te trekken. De ex-speler van paars-wit is al in Tsjechië voor zijn medische testen. Dat kwam Kingfut te weten via Kasimpasa-voorzitter Hasan Öksüz.

"Trezeguet ondergaat momenteel zijn medische testen in Praag. Wij kunnen niets aan deze transfer doen, want zij betalen de vastgelegde afkoopsom van vijf miljoen euro", vertelde de voorzitter van de Turkse club aan Kingfut.

In de Tsjechische competitie zal Trezeguet alvast enkele oude bekenden tegenkomen. Alexandru Chipciu en Nicolae Stanciu (beiden ex-Anderlecht) zijn namelijk aan de slag bij Sparta Praag, de stadsrivaal van Slavia.