'Fiscusprobleem' reden achter monsterdeal Ronaldo: 'Hij is klaar met Spanje'

  'Fiscusprobleem' reden achter monsterdeal Ronaldo: 'Hij is klaar met Spanje'

  woensdag 11 juli 2018 om 16:00

  De waanzinnige transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus heeft vooral te maken met de problemen die de superster in Spanje heeft ervaren met de fiscus. Guido Albers, zaakwaarnemer van onder meer Wesley Sneijder en Frank de Boer, zegt dat woensdag bij Radio 538. 

  "Hij heeft volgens mij het gevoel dat de fiscus achter zijn commerciële inkomsten aanzit. Die inkomsten zijn vier keer zo groot als zijn salaris en - daar zit de pijn", legt Albers uit bij het radiostation. 

  "Ronaldo heeft onlangs een boete van vijftien miljoen betaald om te voorkomen dat hij naar de gevangenis moest. Hij heeft nu zoiets van: ik ben klaar hier, ik heb alles gewonnen wat er te winnen valt en ga nu een land zoeken waar ik sportief wat kan presteren en waar het geld goed geregeld is."

  "Dit is gewoon een fiscusprobleem. Hij is klaar met Spanje", besluit Albers. Juventus maakte dinsdag bekend dat Ronaldo voor honderd miljoen ero is overgenomen van Real. In Turijn gaat de vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar een slordige dertig miljoen per seizoen verdienen. 

  Plaats een reactie

  woensdag 11 juli 2018 om 16:08
  Je moest een weten wat er nog omgaat in dat wereldje je zou ogen trekken
  Vind ik leuk
  Rune1891 +2919
  woensdag 11 juli 2018 om 20:33
  Meer geld hebben dan je kleinkind ooit kan opmaken en dan nog meer willen.... soit, hij kon ook naar China trekken waar hij wss nog meer zou verdienen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws