Spectaculaire wending: Chelsea kaapt toptarget weg voor de neus van Man City

Spectaculaire wending: Chelsea kaapt toptarget weg voor de neus van Man City

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 13:04wo 11-07-2018 om 13:04

Een zeer opvallende wending in de Jorginho-soap: de middenvelder gaat niet naar Manchester City, maar naar Chelsea. Dat vertelt Napoli-president Aurelio De Laurentiis woensdag. 

Al ruim twee weken geleden bereikte Manchester City een akkoord met Napoli over de transfer van de Italiaanse middenvelder, maar een persoonlijk akkoord kwam er nooit. Toen Chelsea zich mengde was voor Jorginho duidelijk dat hij niet naar City, maar naar de Londense club wil. "Jorginho gaat naar Chelsea, want hij wil in Londen gaan wonen", aldus De Laurentiis tegen verschillende Italiaanse media. 

"Ik moet mijn verontschuldigingen aanbieden aan City, we hadden vijftien dagen geleden al een akkoord over de transfer", vervolgt de president van Napoli zijn statement. "En als Chelsea hem meer betaalt dan City, kan ik zijn keuze ook begrijpen." Iedereen was ervan overtuigd dat Jorginho in Manchester zou gaan tekenen, maar de afgelopen weken bleef een deal uit. Nu blijkt dus waarom: Chelsea kaapt de middenvelder weg voor de neus van Pep Guardiola. 

Plaats een reactie

woensdag 11 juli 2018 om 14:03
In het voetbal weet men nooit zo blijkt nogmaals
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws