'Anderlecht krijgt Spaanse concurrentie bij jacht op Edmilson'

'Anderlecht krijgt Spaanse concurrentie bij jacht op Edmilson'

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 12:09wo 11-07-2018 om 12:09

Standard-smaakmaker Junior Edmilson wordt de laatste tijd serieus aan Anderlecht gelinkt. De Brusselaars krijgen echter concurrentie van het Spaanse Real Sociedad.

El Diario Vasco meldt namelijk dat de Basken de Braziliaanse Belg bovenaan de verlanglijst hebben staan. Sociedad heeft nog geen officieel bod uitebracht, maar als het aan sportief directeur Roberto Olabe en coach Asier Garitano wordt er spoedig een poging overnomen om Edmilson deze zomer binnen te halen. Adnan Januzaj krijgt er dan een concurrent bij, want de Rode Duivel speelt bij de club uit de Primera Division ook vaak op links.

Edmilson was samen met zijn vader recent op bezoek in het Astridpark. De gesprekken werden ook bevestigd. De verwachting is echter dat Edmilson voor een ander avontuur kiest en Real Sociedad zou wel eens een bestemming kunnen zijn die de 23-jarige flankspeler aanspreekt.

Plaats een reactie

woensdag 11 juli 2018 om 12:23
Zou een versterking zijn voor paars-wit, maar ik zie hem er niet tekenen...
Vind ik leuk
Vlad +3728
woensdag 11 juli 2018 om 12:32
Denk dat Standard volgend seizoen toch sterker zal staan dan Anderlecht, dus als hij slim is blijft hij nog jaartje in Belgie bij Standard, en indien hij kan bevestigen gaat hij dan naar het buitenland. Zie Standard mits goede loting zelfs in staat zich te kwalificeren voor groepsfase CL.
Vind ik leuk
CedricVDE +1297
woensdag 11 juli 2018 om 12:55
Een goede loting is er niet. Allemaal sterkere ploegen in de laatste voorronde. Edmilson gaat ook niet blijven ze die is weg. Naar Anderlecht omdat dat een betere springplank is dan Standard of naar het buitenland. Ik zie hem niet meer bij Standard spelen.
Vind ik leuk
Vlad +3728
woensdag 11 juli 2018 om 20:48
Dromen staat vrij...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws