Hazard is bikkelhard voor Fransen: Ik verlies liever dan zo te winnen

Hazard is bikkelhard voor Fransen: "Ik verlies liever dan zo te winnen"

11-07-2018 08:00
21

Eden Hazard was niet te spreken over Frankrijk. De kapitein van de Rode Duivels hekelde de manier waarop zijn tweede thuisland speelde tegen België.

"Op deze manier een halve verliezen... Ik verlies liever met België dan zo te winnen als Frankrijk", klonk het streng tegenover Het Laatste Nieuws. De manier van spelen stond de ster van de Rode Duivels niet aan. "Wat wij brengen, is meer mijn stijl, mijn spel. We speelden mooier voetbal."

"Weet je, ik had liever met 5-0 verloren, na een slechte prestatie. Maar we hebben quasi de perfecte match gespeeld. We waren beter dan Frankrijk, hadden de bal ook en een drietal kansen om te scoren. We hadden er misschien één moeten maken", gaf hij aan.

Er was echter geen doorkomen aan. "We hebben alles geprobeerd, maar zij stonden achterin stevig en op een hoekschop slikten we een goal. Dat zorgt voor ontgoocheling. We verdienden meer. Als we eerst hadden gescoord, winnen we deze wedstrijd. Maar Frankrijk deed wat het al de hele tijd doet sinds Deschamps bondscoach is: verdedigen en loeren op de tegenaanval. Het werkt ook. Zeker met hun efficiëntie", treurde hij.