Nederlanders steunen de Rode Duivels: De Fransen speelden schijtvoetbal

Nederlanders steunen de Rode Duivels: "De Fransen speelden schijtvoetbal"

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 07:31wo 11-07-2018 om 07:31

Geen finale voor onze Rode Duivels, maar toch heel wat steun. Na een bijzonder teleurstellende halve finale tegen de verdedigend ingestelde Fransen is enkel de derde of vierde plaats nog mogelijk. Les Blues hebben zich allerminst populair gemaakt. Zeker niet in Nederland.

Na de wedstrijd was Thibaut Courtois bijzonder hard voor het anti-voetbal van de Fransen. Bij de talkshow VI Oranje geef analist René van der Gijp hem gelijk. "Ik vond de Belgen 80 tot 85 procent van de wedstrijd beter, de Fransen hebben het zich heel erg makkelijk gemaakt door zover terug te zakken. Daar sprak ook een hele hoop angst uit", klonk het.

De Duivels zelf kregen een compliment van hem. "Ik vond die Hazard de eerste helft waanzinnig. Die back van Frankrijk (Pavard) had helemaal niets te vertellen. Ik vond die Belgen echt veel beter. De Fransen speelden schijtvoetbal: achterover hangen en wachten op Griezmann of Mbappé. En dan staat daar nog zo'n gehandicapte spits (Giroud), die vind ik ook niet geweldig. Ze waren echt bang", geeft hij aan.

Lees meer over:Rode DuivelsWK 2018

Plaats een reactie

kouros +56
woensdag 11 juli 2018 om 08:23
Tamelijk goed samengevat volgens mij...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws