Griezmann maalt niet om speelwijze: 'Net zoals Atlético, voel me wel thuis'

Griezmann maalt niet om speelwijze: 'Net zoals Atlético, voel me wel thuis'

Gepubliceerd: dinsdag 10 juli 2018 om 23:32di 10-07-2018 om 23:32

Antoine Griezmann genoot dinsdagavond van de vechtlust bij Frankrijk in de halve finale van het WK tegen België. De aanvaller erkende dat het spel niet groots was, maar hij maalt daar niet om na het bereiken van de finale.

"Ik ben erg blij met het optreden van mijn ploeggenoten. We hebben sterk verdedigd en gescoord uit een vrije trap. Dit was zoals we het bij Atlético doen, ik voelde me daarom wel thuis", grapte Atlético in gesprek met TF1, geciteerd door Voetbal International.

Griezmann kon zijn tranen na afloop niet bedwingen. Hij erkent dat de druk groot is, twee jaar na de verloren EK-finale in eigen land. "Ja, het is de spanning. Dat laat je dan allemaal los, maar het is genieten. Het is geweldig om te zien hoeveel vreugde we de mensen kunnen bezorgen."

Kylian Mbappé was nog niet eens geboren toen Frankrijk in 1998 voor het laatst wereldkampioen werd. "Ik was nog niet geboren toen, dus ik heb nog nooit mensen feest zien vieren op de Champs-Élysées. Het is nog niet te beseffen dit, ik zit middenin een droom. Zelfs in mijn grootste dromen had ik dit niet kunnen bedenken en ik ben een grote dromer."

Lees ook: VP Analyse: Laffe tactiek van Deschamps verslaat probeersel van Martinez

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws