'Real Madrid komt in actie en stuurt mannetje: Neymar moet Ronaldo opvolgen'

'Real Madrid komt in actie en stuurt mannetje: Neymar moet Ronaldo opvolgen'

10-07-2018 18:00
3

Real Madrid zit niet stil, nu Cristiano Ronaldo naar Juventus trekt. Neymar moet de vervanger worden van de Portugese superster.

Dat meldt El Chiringuito dinsdag. Real Madrid zou deze week een afgezant naar Brazilië hebben gestuurd om te praten met Neymar en zijn entourage. De inzet: een mogelijke overstap naar het Estadio Santiago Bernabéu. De komende weken zal blijken of de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain haalbaar is voor Real.

In de Spaanse hoofdstad is men ervan bewust dat Neymar niet in een vloek en een zucht overkomt van PSG. De Braziliaan verliet FC Barcelona een jaar geleden voor een recordbedrag van 222 miljoen euro. Bij PSG zou hij overigens niet honderd procent gelukkig zijn.

Neymar leek eerder dit jaar sowieso niet naar Real Madrid te komen, maar de kaarten liggen plotseling anders op tafel door het vertrek van Ronaldo naar Juventus. Een deel van het geld dat daardoor vrijkomt (geschatte transfersom van 100 miljoen euro) moet in de komst van Neymar worden gestoken.