'Ronaldo-soap nadert ontknoping: preses van Juventus stapt op privévliegtuig'

'Ronaldo-soap nadert ontknoping: preses van Juventus stapt op privévliegtuig'

10-07-2018 16:00

Andrea Agnelli, president van Juventus, heeft dinsdag het vliegtuig gepakt naar Griekenland. Daar staat een afspraak gepland met Cristiano Ronaldo. De Portugese superster geniet momenteel van zijn vakantie. Agnelli en Ronaldo gaan in gesprek over een spectaculaire transfer naar Turijn. 

Spaanse en Italiaanse kranten schrijven al een week lang volop over de mogelijke overstap van CR7 van Real Madrid naar Juventus. De kampioen van Italië is bereid om ruim 100 miljoen euro te betalen voor de vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar. Ronaldo baalt naar verluidt van de situatie in Madrid en heeft daardoor oren naar een vertrek naar de Serie A.

La Gazzetta dello Sport meldt dinsdag dat Agnelli inmiddels een privé-jet heeft gepakt naar het vakantieadres van Ronaldo in Griekenland. De preses wil met de droomaankoop van Juve praten over zijn ideeën en wensen voor komend seizoen. Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, zou zich woensdag bij het duo voegen. 

Volgens El Chiringuito, dat er vroeg bij was met het nieuws dat Ronaldo waarschijnlijk naar Italië verkast, weet dat de goalgetter zelfs al een verklaring heeft opgesteld voor de fans van Real. Zodra de deal rond is, zal hij zijn verrassende afscheid toelichten. El Chiringuito voorspelt dat de transfer aanstaande zaterdag wereldkundig wordt gemaakt.