OFFICIEEL: Kouyaté wordt ploegmaat van Rode Duivel

OFFICIEEL: Kouyaté wordt ploegmaat van Rode Duivel

02-08-2018 07:26
2

Cheikhou Kouyaté speelt nu al drie seizoenen voor West Ham United, maar dat tijdperk kan over zijn. West Ham United is vragende partij om hem te verkopen en krijgt mogelijk twee topclubs over de vloer.

Kouyaté speelde afgelopen seizoen nog mee in 33 wedstrijden, maar heeft niet zijn beste periode achter de rug. Coach Manuel Pellegrini wil de kern graag opkuisen en zet Kouyaté op het lijstje van de vertrekkers. Hij moet volgens HITC zelfs maar elf miljoen euro kosten, en dat trekt enkele clubs aan.

Eerder werd de Senegalees al gelinkt aan transfers naar Liverpool en Tottenham, maar de vraag is of ze hem na zijn mindere seizoen nog in de armen willen sluiten. De 28-jarige Kouyaté was van 2008 tot 2014 actief bij Anderlecht, dat hem uiteindelijk voor 7,5 miljoen euro verkocht aan West Ham United.

Update 02/08 7u26: Cheikhou Kouyaté heeft een nieuwe club gevonden. De Senegalees blijft ook in Engeland voetballen. Hij komt volgend seizoen uit voor Crystal Palace, waar hij zijn handtekening zette onder een vierjarig contract. Bij Crystal Palace wordt hij de ploegmaat van Christian Benteke.