OFFICIEEL: Ploeg van Odoi stunt met transfertarget Chelsea en Arsenal

OFFICIEEL: Ploeg van Odoi stunt met transfertarget Chelsea en Arsenal

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 11:46do 12-07-2018 om 11:46

Fulham lijkt te gaan stunten met de komst van Jean Michaël Seri. Volgens Franse en Engelse media is de Premier League-promovendus in verregaande onderhandeling met OGC Nice, de werkgever van Seri. 

De 26-jarige Seri wordt al maanden gelinkt aan diverse topclubs. FC Barcelona zou belangstelling hebben voor de Ivoriaanse controleur en afgelopen week nog werd in Engeland geschreven dat Arsenal én Chelsea bezig zijn met de de komst van de international. 

Onder meer France Football en RMC Sport komen dinsdag met het nieuws dat Seri zijn loopbaan inderdaad vervolgt in Londen, maar dus níet bij een topclub. Het gepromoveerde Fulham is bereid om circa 23 miljoen euro op tafel te leggen voor de oud-speler van Paços de Ferreira. 

Fulham promoveerde in mei via de play-offs naar de Premier League. De club van manager Slaviša Jokanović is óók bezig met de komst van spits Aleksandr Mitrovic. De Serviër kost minimaal 20 miljoen euro. 

Update 12/7 11.46: Jean-Michel Seri vervolgt zijn loopbaan in de Premier League. Fulham en OGC Nice bevestigen donderdag dat de Franse middenvelder verhuist naar Londen. De 26-jarige middenvelder, die vorig jaar nog werd begeerd door FC Barcelona en Manchester City, kost naar verluidt 40 miljoen euro. Fulham is komend seizoen terug op het hoogste niveau.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws