NAAR DE FINALE?! Gigantische odd als de Rode Duivels de finale halen!

NAAR DE FINALE?! Gigantische odd als de Rode Duivels de finale halen!

Gepubliceerd: dinsdag 10 juli 2018 om 18:00di 10-07-2018 om 18:00

De laatste vier! De Rode Duivels lieten zich vrijdag van hun ware aard zien en schakelden topfavoriet Brazilië uit. Nu wacht Frankrijk in de halve finale en daar is een mooie actie voor beschikbaar: €200 pakken met slechts €20 inzet!

FINALEPLAATS! België haalt het van Frankrijk! Pak nu €200 met slechts €20 inzet! KLIK HIER!

Wát een geweldige prestatie zette de ploeg van bondscoach Martínez neer tegen Brazilië. De Goddelijke Kanaries vertrokken met de staart tussen de benen, nadat België voor de pauze via een eigen doelpunt en smaakmaker Kevin De Bruyne op 2-0 was gekomen. België is met deze zeer knappe zege direct een favoriet voor de eindzege.

De tegenstander in de halve finale is Frankrijk, natuurlijk ook een ploeg met kwaliteit. Echter is België in de laatste drie onderlinge duels ongeslagen tegen Les Bleus. Het laatste treffen werd door België (in 2015) met 4-3 gewonnen. En gezien de vorm van onze Rode Duivels hoeft er geen angst te zijn voor Griezmann en co.

Bookmaker Ladbrokes heeft voor het treffen met Frankrijk een topactie beschikbaar! Nieuwe spelers krijgen nu een odd van 10,00 als België de finale haalt. Op welke manier (90 min./verlenging/strafschoppen) maakt daarbij niet uit! En je kan met deze actie €20 inzetten, dus je pakt €200 als De Rode Duivels de eindstrijd halen!

Hoe werkt het? Heel simpel!
1. Open een speelrekening bij Ladbrokes via deze link
2. Stort minimaal €50
3. Ontvang €200 als België zich kwalificeert voor de finale!

FINALEPLAATS! België haalt het van Frankrijk! Pak nu €200 met slechts €20 inzet! KLIK HIER!

Bekijk het laatste nieuws