'Trebel twijfelt over zijn toekomst en vraagt extra bedenktijd'

'Trebel twijfelt over zijn toekomst en vraagt extra bedenktijd'

10-07-2018 07:40
7

Blijft Adrien Trebel langer bij Anderlecht of maakte hij deze zomer de verwachte stap naar het buitenland? Er heerst nog altijd onduidelijkheid over zijn komst en Trebel zou meer tijd nodig hebben om een knoop door te hakken.

Anderlecht speelde zaterdag een vriendschappelijke match tegen Nederlands kampioen PSV (5-3 zege) en Trebel was opvallend genoeg niet van de partij. De officiële mededeling was dat hij ziek forfait moest geven, maar er gingen direct geruchten over een transfer die hij zou willen forceren. Het Nieuwsblad schrijft dinsdag dat de entourage van de Fransman echter blijft benadrukken dat Trebel daadwerkelijk ziek was.

Een transfer hangt uiteraard nog wel in de lucht, aangezien Trebel de interesse heeft gewekt van clubs uit Frankrijk en Italië. Paars-wit houdt de sterkhouder graag aan boord en de nieuwe clubleiding deed Trebel eind mei al een nieuw contractvoorstel. Volgens Het Nieuwsblad is Trebel voorlopig niet geneigd om bij te tekenen, maar zou hij wel extra bedenktijd hebben gevraagd om de knoop definitief door te hakken.