Fransen halen opgelucht adem, Deschamps legt tijdelijke afwezigheid Mbappé uit

Fransen halen opgelucht adem, Deschamps legt tijdelijke afwezigheid Mbappé uit

09-07-2018 20:10
4

Vreemd beeld op de laatste training van de Fransen voor de halve finale tegen de Rode Duivels. Van Kylian Mbappé ontbrak namelijk elk spoor. Probeert Didier Deschamps iedereen van de wijs te brengen of is er echt iets aan de hand?

Sporza mocht getuige zijn van de eerste vijftien minuten van de Franse training in het stadion van Zenit Sint-Petersburg. Terwijl de spelersgroep zich samen opwarmde, deden Benjamin Pavard en N'Golo Kanté aparte oefeningen. Mbappé was daarentegen helemaal niet te bespeuren.

Over een blessure van de rising star van het Franse voetbal is niets bekend, maar zijn afwezigheid doet zeker twijfels rijzen. Zal de aanvaller dinsdag in topconditie aan de halve finale kunnen beginnen? Mbappé is de grote uitblinker van Frankrijk op dit toernooi.  

Update 20.10: De Fransen hoeven zich geen zorgen te maken. Mbappé kan gewoon spelen tegen de Rode Duivels. Volgens bondscoach Didier Deschamps kan hij op een fitte kern rekenen. "Er zijn geen afwezigheden. Sommige spelers zijn vandaag binnengehouden uit voorzorg, maar iedereen is fit", stelde Deschamps.