Perbet is lief voor Club Brugge, Vanhaezebrouck krijgt veeg uit de pan

Perbet is lief voor Club Brugge, Vanhaezebrouck krijgt veeg uit de pan

09-07-2018 12:00
5

Jérémy Perbet keert dit seizoen terug naar zijn roots. Hij gaat opnieuw voor Sporting Charleroi spelen. In La Dernière Heure laat hij weten dat hij niet bitter is over zijn mislukking bij Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck moet het echter wel ontgelden.

Perbet weet dat het door omstandigheden niet gelukt is bij Club. "Ik kreeg de belofte dat ik op gelijke voet met de andere spitsen zou starten, maar Dennis explodeerde al heel vroeg op het seizoen, terwijl Diaby en Wesley sneller dan verwacht opnieuw fit waren. Ik moet ook toegeven dat de enige keer dat ik speelde, gewoon niet goed was. Toch wilde ik op mijn 33ste niet op de bank blijven zitten en het is daarom dat ik voor een uitleenbeurt aan Kortrijk heb geopteerd"

Perbet heeft dan ook geen slechte herinneringen aan dit avontuur. "Ik wil graag nog benadrukken dat Club mijn overgang naar Charleroi niet heeft tegengehouden. Vincent Mannaert en Ivan Leko hebben me zelfs geluk gewenst met mijn overstap en me bedankt voor mijn professionalisme."

Over Hein Vanhaezebrouck heeft hij minder mooie woorden. “Ik kan tevreden terugblikken op mijn passage bij Gent. Maar mijn relatie met Hein Vanhaezebrouck was moeilijk. Soms trainde Coulibaly een hele week niet, maar speelde hij wel gewoon in het weekend. In januari 2017 kreeg ik financieel aanlokkelijk aanbod uit Dubai, maar Vanhaezebrouck vroeg me om te blijven. En drie weken later, toen het aanbod uit Dubai al niet meer gold, kreeg ik te horen dat ik moest opkrassen bij Gent."