Preud'homme heeft nog werk voor de boeg: De saus pakt nog niet

  Preud'homme heeft nog werk voor de boeg: "De saus pakt nog niet"

  Standard beleeft voorlopig een matige voorbereiding. De resultaten uit oefenmatchen vallen tegen, maar Michel Preud'homme weet dat er verzachtende omstandigheden zijn.

  Preud'homme vindt ook dat de uitslagen geen belang hebben. "We bereiden een seizoen voor, geen oefenmatch. Natuurlijk wil je winnen en goed spelen, maar het is goed dat de spelers beseffen dat er nog werk is", klinkt het in Het Nieuwsblad.

  Voorlopig staat er nog geen ploeg op het veld. "De saus pakt nog niet. Onze voorbereiding is complex. Internationals die later aankwamen of door het WK nog moeten aansluiten, transfers die wat tijd vragen. Ik wou zo veel mogelijk spelers aan het werk zien. Om te zien wat we hebben, maar ook wat er ontbreekt. Daar krijg ik nu een duidelijk beeld van. We gaan zeer snel beginnen met knopen doorhakken over onze kern."

  Plaats een reactie

  TageMeister +5033
  maandag 9 juli 2018 om 09:03
  is bij elke club zo
  Vind ik leuk
  SD +9408
  maandag 9 juli 2018 om 13:26
  Zij zijn ook niet meer gewoon om hun fysiek bij te schaven
  Vind ik leuk
  maandag 9 juli 2018 om 13:34
  Pateken, heeft MPH - in tegenstelling tot Billie turf twee weken geleden - al gezegd dat er spelers bijlopen die niet goed genoeg zijn of gejankt voor versterkingen ? Hebben Clement of Leko dat al gedaan ? Er zijn drie trainers die altijd klagen en zagen nl. onze vriend in Brussel, die in Gent ( in mindere mate ) en Waregem.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws