Welke Belgische eersteklasser haalt ervaren rot uit JPL gratis binnen?

  Welke Belgische eersteklasser haalt ervaren rot uit JPL gratis binnen?

  Alessandro Cordaro is dan wel één van de meest ervaren spelers in de Jupiler Pro League, toch is hij nog lang niet zeker van een ploeg. De 32-jarige flankaanvaller is einde contract bij Zulte Waregem. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

  De Italo-Belg heeft meer dan 300 wedstrijden in de Jupiler Pro League op de teller staan. Door de jaren heen speelde Cordaro voor Bergen, Sporting Charleroi, KV Mechelen en Zulte Waregem. De vinnige winger is verrast dat nog geen enkele club zich meldde.

  "Ik vind het vreemd dat ik nog geen nieuwe club heb. Per slot van rekening heb ik bij Bergen, Charleroi, KV Mechelen en ook nog Essevee bewezen dat ik mijn plek heb in eerste klasse", solliciteert Cordaro in Het Laatste Nieuws naar een nieuwe Belgische uitdaging.

  Indien Cordaro geen club vindt, vreest hij voor het einde van zijn carrière. "Het zou zonde zijn, mocht het op deze manier stoppen. Ik sta open voor elke uitdaging, in binnen-en buitenland. Sommige teams hebben alvast geïnformeerd. IK hoop dat ik snel ergens kan aansluiten."

  Poll

  Maakt Cordaro nog aanspraak op een JPL-club?

  (615 stemmen)

  Plaats een reactie

  SD +9353
  zondag 8 juli 2018 om 16:31
  Eupen ? Als Cordaro zijn financiele eisen matigt.
  Vind ik leuk
  Krvin +3
  zondag 8 juli 2018 om 21:14
  Alessandro Cordaro moet naar 💛💙Waasland-Beveren 💛💙Komen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws