Preud'homme helemaal wild van Rode Duivel: De beste van het WK

  Preud'homme helemaal wild van Rode Duivel: "De beste van het WK"

  De Rode Duivel wisten zich na een heroïsche partij tegen Brazilië te verzekeren van de halve finales op de wereldbeker. Gewezen doelman én huidig Standard-coach Michel Preud’homme was onder de indruk van de prestatie van Thibaut Courtois.

  "Zijn prestatie was top - net als die van alle Duivels", aldus Preud’homme in Het Laatste Nieuws. Tegen Brazilië liet Courtois zien dat hij bij de beste doelmannen ter wereld hoort. "Thibaut was aanwezig met zijn talent en kwaliteiten."

  Op het WK 1994 werd Preud’homme verkozen tot de beste doelman van het toernooi. Volgens hem wordt Courtois de tweede Belgische goalie die dat zal verwezenlijken. "Hij is de beste doelman van het WK", aldus de ex-nummer één van de nationale ploeg.

  Ondanks zijn ijzersterke prestaties op het WK, schrikt Preud’homme daar niet van. "Hij heeft me niet verrast, hij heeft bevestigd wat we al langer van hem wisten. Impeccable", besluit hij.

  Poll

  Is Courtois de beste doelman op dit WK?

  (1916 stemmen)

  Plaats een reactie

  zondag 8 juli 2018 om 16:52
  Momenteel is er op het wk inderdaad niemand beter. Houden zo die laatste 2 matchen
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3524
  zondag 8 juli 2018 om 19:11
  Zal eraan liggen wie de finale speelt denkk..Lloris had ook een supersave net na die 1-0. Maar Courtois is 100x beter in mijn ogen maarja. Ik vind ook niet dat Ronaldo/Messi al 10j de gouden bal moeten winnen...
  Vind ik leuk
  zondag 8 juli 2018 om 20:44
  Geweldig journalistisch opzoekwerk VP! Een zekere JM Pfaff was nochtans ook verkozen tot beste doelman op WK 1986...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws