Hazard kan beloond worden voor sterk WK: 'Rode Duivel optie om CR7 te vervangen'

Hazard kan beloond worden voor sterk WK: 'Rode Duivel optie om CR7 te vervangen'

08-07-2018 10:49
3

Real Madrid bereidt zich al voor op een mogelijk vertrek van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster lijkt op weg naar Juventus. De Koninklijke denkt aan drie potentiële vervangers.

Volgens Marca heeft Real Madrid het vizier gericht op drie spelers als mogelijke vervangers van Ronaldo. Neymar is keuze nummer één. De tweede is zijn ploegmaat Kylian Mbappé. Real Madrid beseft echter dat het moeilijk wordt om een speler van dat duo weg te lokken bij het ambitieuze en financieel sterke PSG.

Daarom heeft Real Madrid nog een plan C in gedachten: Eden Hazard. De Rode Duivel lijkt stilaan klaar voor een vertrek bij Chelsea. Een vertrek bij de Londenaren sloot hij de voorbije weken alvast niet meer uit.

Real Madrid toont al langer interesse, maar zijn sterke prestaties op het WK zouden die interesse nog maar eens opgeflakkerd hebben. Chelsea, waar Hazard nog een contract tot medio 2020 heeft, wil hem echter niet zomaar laten gaan. Real Madrid moet doorbetalen voor de kapitein van onze nationale ploeg, maar is ook bereid om dat te doen.