Met deze groep kan ik in de Jupiler Pro League niks aanvangen

"Met deze groep kan ik in de Jupiler Pro League niks aanvangen"

06-07-2018 09:50

KV Kortrijk is momenteel de grijze muis van alle eersteklassers. Van alle clubs in de Jupiler Pro League is KVK de enige die nog geen enkele inkomende transfer deed. Trainer Glen de Boeck ziet het somber in.

Kortrijk haalde nog geen enkele nieuwkomer in huis, bovendien verloor het negen spelers door allerlei omstandigheden. "Het is de realiteit: geen enkele nieuweling en negen spelers minder. De twee die wellicht komen, Camara en Touali, zijn jonge talenten en helemaal niet meteen inzetbaar."

Momenteel beschikt de Boeck over een kern van 21 spelers, al zijn die lang niet allemaal klaar voor het grote werk. "Begrijp je dan dat ik me zorgen maak? Bovendien weegt dat ook op de spelers, die merken dat bepaalde oefeningen voor sommigen te snel gaan", gaat hij verder in Het Nieuwsblad.

De club beloofde zijn coach dan wel een aantal transfers, die blijven voorlopig nog uit. "Ik had gehoopt hier op stage een speler of vier, vijf te kunnen verwelkomen. Met deze groep kan ik in de Jupiler Pro League niets aanvangen", besluit de Boeck.