'Liverpool heeft een plan, Anderlecht moet nog minder hopen'

'Liverpool heeft een plan, Anderlecht moet nog minder hopen'

Gepubliceerd: zondag 8 juli 2018 om 12:00zo 08-07-2018 om 12:00

Lazar Markovic werd vorig seizoen door Liverpool verhuurd aan RSC Anderlecht. De Serviër begon matig in het Astridpark, maar nadien werd hij een publiekslieveling. Een terugkeer naar de Brusselaars wordt echter lastig.

HITC weet namelijk dat Rangers, net als Celtic Glasgow, in de dans springt voor Markovic. Trainer Steven Gerrard ziet wel wat in een samenwerking met de aalvlugge flankaanvaller. Bovendien heeft hij als Liverpool-icoon mogelijk een streepje voor.

Gerrard heeft zijn zinnen duidelijk op Markovic gezet. "Hij is snel, heeft een hoog niveau en hij krijgt de fans recht op hun stoel door zijn speelstijl." Met zijn kwaliteit moet de Serviër de Schotten naar nieuwe successen leiden.

Interesse is groot
De concurrentie is echter groot, want ook Galatasaray hoopt nog steeds op Markovic. Anderlecht zelf leek het geloof in een terugkeer opgeborgen te hebben, maar toch volgt het zijn situatie nog steeds op de voet.

Update 08/07, 12.00: Liverpool is momenteel bezig met een plannetje om Markovic naar een andere club te sturen. Niet naar Schotland, maar naar Engeland. The Reds willen Markovic gebruiken om Stoke City te overtuigen om Xherdan Shaqiri naar hun te laten te komen. Liverpool hoopt met Markovic de prijs voor de Zwiters te drukken. Dat schrijft Sports Illustrated. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Waar zou Markovic het best passen?

(478 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws