Marca: iedereen behalve Barcelona mag bieden op Ronaldo, Real hoopt op Neymar

Marca: iedereen behalve Barcelona mag bieden op Ronaldo, Real hoopt op Neymar

05-07-2018 19:25
1

Real Madrid is bereid om Cristiano Ronaldo deze zomer te laten vertrekken, meldt de invloedrijke sportkrant Marca donderdagavond. Afgezien van aartsrivaal FC Barcelona lijkt elke club vrij om de onderhandelingen met Ronaldo te openen.

De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar lijkt hierdoor hard op weg naar Juventus. Eerder op de dag meldde de Italiaanse journalist Fabrizio Romano, werkzaam namens Sky Sport Italia en The Guardian, dat alleen Real Madrid-voorzitter Florentino Perez de transfer naar Italië nog tegen zou kunnen houden. De Koninklijke is echter bereid om afstand te doen van de clausule van 1 miljard euro in het contract van de superster. Juventus kan Ronaldo, die naar verluidt al een huis zoekt in Turijn, naar alle waarschijnlijk ophalen voor een bedrag tussen de 100 en 120 miljoen euro.

Marca meldt bovendien, op basis van sommige bronnen rondom de club, dat Real Madrid nog steeds stiekem hoopt op het binnenhalen van Neymar. De kans dat dit gebeurt, is echter niet groot. De regerend Champions League-winnaar zal sowieso moeten wachten tot na het WK, in de wetenschap dat Paris Saint-Germain absoluut niet mee wil werken aan een transfer van de Braziliaan. De Madrilenen zullen moeten afwachten of Neymar 'een breuk met PSG kan en wil forceren', schrijft Marca.