OFFICIEEL: Napoli pakt door en haalt ook tweede doelman weg bij Udinese

OFFICIEEL: Napoli pakt door en haalt ook tweede doelman weg bij Udinese

Gepubliceerd: donderdag 5 juli 2018 om 19:02do 05-07-2018 om 19:02

Simon Mignolet kan een transfer naar Napoli uit het hoofd zetten. De Italiaanse club heeft de komst van een andere doelman, Alex Meret, donderdagmiddag bevestigd. 

De 21-jarige doelman komt over van Udinese en is de opvolger van Pepe Reina, die deze zomer transfervrij de overstap maakt naar AC Milan. Door het aanstaande vertrek van Reina werd er al volop gespeculeerd over versterkingen voor onder de Napoli-lat. Liverpool-doelman en Rode Duivel Simon Mignolet meermaals gelinkt aan de club uit de Serie A. Nu Meret is gepresenteerd, lijkt die transfers definitief van de baan. 

Voor Napoli is het al de tweede versterking van de dag. Fabián Ruiz kwam over van Real Betis en moet Jorginho doen vergeten in Napels. Napoli heeft dertig miljoen euro betaald voor de Spaanse middenvelder. Afgelopen seizoen eindigde Napoli als tweede in de Serie A, achter kampioen Juventus. 

Update 19.02: Napoli heeft donderdag nóg een doelman vastgelegd. De 32-jarige Griek Orestis Karnezis komt samen met collega-sluitpost Meret over van Udinese. Voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft dat donderdagavond bekendgemaakt via Twitter.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws