Braziliaanse bondscoach rolt spierballen: Mijn team kan op elk moment scoren

Braziliaanse bondscoach rolt spierballen: "Mijn team kan op elk moment scoren"

05-07-2018 17:35
4

De Braziliaanse bondscoach Tite heeft zopas zijn persconferentie afgewerkt in Kazan, waar Brazilië vrijdagavond tegen de Rode Duivels speelt in de kwartfinale.

"Ik verwacht een fantastische wedstrijd tussen twee teams die geweldig voetbal brengen, elk met hun eigen kwaliteiten", vertelde Tite volgens Het Laatste Nieuws. "Mijn groep blijft maar groeien, dat hebben jullie gezien tijdens de laatste matchen. Dat is het belangrijkste voor mij."

"Ik zie het als een persoonlijke uitdaging hen beter te maken. Elke dag opnieuw. Als ons dat toestaat beter te spelen dan de tegenstander, des te beter. Dat is de manier van voetballen die ik verkies. Maar je wint ook wedstrijden met slecht spel. België is immers een elftal met veel kwaliteiten."

De Braziliaanse bondscoach is er zich van bewust dat België met een andere ploeg zal spelen dan tegen Japan. "We moeten voorbereid zijn op eventuele wissels. Met Fellaini en Chadli zal er meer kracht op het veld staan. Maar verrast zullen we niet zijn, we observeren de Belgen door uren en uren naar beelden te kijken en geven die informatie mee aan onze spelers", besloot Tite.