OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt middenvelder die aan Club Brugge werd gelinkt

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt middenvelder die aan Club Brugge werd gelinkt

05-07-2018 16:04
4

Club Brugge haalde dit seizoen al heel wat spelers. Een tijdje terug werd het ook gelinkt aan Arnaud Lusamba. Die komt nu ook naar het Jan Breydelstadion, maar wel om bij Cercle Brugge te spelen. 

Het was het Franse L'Equipe die Lusamba in verband bracht met Club Brugge, maar nu is het Cercle Brugge dat hem aankondigd als aanwinst. Mogelijk vergiste de Fransen zich van kant van het stadion. De middenvelder komt één seizoen op huurbasis over van OGC Nice. Groen-Zwart bedong tevens een aankoopoptie in het contract. 

'Arnaud  Lusamba  is  een  aanvallende  middenvelder  die  zijn  opleiding  kreeg  bij  de  Franse tweedeklasser AS Nancy. Daar stroomde hij door tot de eerste ploeg, waar hij vervolgens werd ontdekt door OGC Nice. Lusamba, tevens Frans jeugdinternational, kiest nu dus voor een eerste buitenlands avontuur bij Cercle Brugge', laat groen en zwart weten. 
 
Sportief directeur François Vitali: “We zijn erg blij om Arnaud Lusamba bij de Vereniging te verwelkomen. Lusamba is een speler die op zeer jonge leeftijd al op het hoogste niveau actief is en daar bovendien al meermaals zijn talenten kon etaleren. We zijn ervan overtuigd dat Cercle Brugge de beste plaats is voor zijn verdere ontwikkeling“.