Volgende grote naam op komst bij RSC Anderlecht? 'Devroe gespot met topmakelaar'

Volgende grote naam op komst bij RSC Anderlecht? 'Devroe gespot met topmakelaar'

04-07-2018 08:45
9

RSC Anderlecht kondigde op één dag de komst van zowel Ivan Santini als Zakaria Bakkali aan. Marc Coucke verklapte eerder deze week al aan dat er één en ander te gebeuren stond. Dat wil echter niet zeggen dat het huiswerk van de Brusselaars af is.

Met de laatste twee transfers staat het aantal zomertransfers inmiddels al op tien stuks. Er zullen na het WK wellicht nog een aantal spelers vertrekken, maar dan nog hoopt paars-wit op een extra kwaliteitsinjectie. Ook de fans van Anderlecht schreeuwen om een grote naam.

Sport/Voetbalmagazine merkte op dat sportief directeur Luc Devroe zeer aanwezig was op de stage. 'Dat Devroe gespot werd met Peter Verplancke , de rechterhand van de Belgische topmakelaar Jacques Lichtenstein , was geen toeval', luidt het in het weekblad.

Verschuivingen op til
Hein Vanhaezebrouck bevestigt dat de transfermolen op volle toeren draait momenteel. "Er zullen nog verschuivingen komen langs beide kanten. Dat wisten we en het was ingecalculeerd. Ik maak mij er dus niet druk om", aldus de Anderlecht-coach.

Lees ook: RSC Anderlecht doet een poging voor JPL-smaakmaker: 'Eén miljoen euro tekengeld'