'Mahrez krijgt eindelijk z'n zin: toptransfer van 65 miljoen deze week afgerond'

'Mahrez krijgt eindelijk z'n zin: toptransfer van 65 miljoen deze week afgerond'

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 14:02di 03-07-2018 om 14:02

Riyad Mahrez maakt definitief de overstap van Leicester City naar Manchester City. Volgens The Sun, The Telegraph en Sky Sports hebben beide clubs een akkoord bereikt over de stilist. Manchester City betaalt circa 65 miljoen euro voor de Algerijn. 

Het is de bedoeling dat Mahrez (27) binnen enkele dagen medisch gekeurd wordt in Manchester. Zijn nieuwe club hoopt de linkspoot vervolgens snel te presenteren. 

Afgelopen januari was Mahrez ook al dichtbij een overstap naar The Citizens. Toen een transfer afketste, gooide de international zijn kont tegen de krib en kwam hij uit onvrede niet opdagen tijdens een training. Later konden beide partijen weer met elkaar door een deur, maar Mahrez kreeg enkele maanden geleden naar verluidt wél de belofte dat Leicester na afloop van het seizoen sowieso zou meewerken aan een toptransfer.

Mahrez wordt de eerste grote zomeraanwinst voor City en manager Pep Guardiola. De kampioen van Engeland hoopt op korte termijn ook de komst van controleur Jorginho (SSC Napoli) af te ronden. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws